11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Ann Lee

În epoca de glorie a muzicii Italo-Disco şi Italo-House, anii ’90-2000, producătorii italieni erau notorii pentru obiceiul lor de a folosi aceleaşi vocaliste pentru mai multe proiecte muzicale lansate sub nume diferite şi pentru folosirea în videoclipuri a unor fotomodele, care făceau play-back şi n-aveau nici o legatură cu vocile din cântece şi de cele mai multe ori nici cu muzica.

Fenomenul era extrem de răspândit şi nici nu era nou, italienii având în germanul Frank Farian un ilustru model. Britanica Annerley Emma Gordon, este adevărata voce din ‘spatele’ proiectelor Charme, Ally & Jo, DJ Space’C, Lolita, A Kay BJ, Alex, Wienna, TH Express, Annalise, Juicy, Karen Lover, Nuanda, Suzy Lane, Tiffany Jones, Serena şi… Whigfield. Dar a avut şansa de a ajunge cunoscută cu adevărat şi ca artistă solo sub varianta ușor schimbată a prenumelui său, Ann Lee.

Vineri, 5 iulie, va fi Artista Zilei la radio Big FM: ‘tu tu tu turo turo, tu tu tu turo turo’… Ne găsiți aici: On Air pe 92.6 FM (Deva) și 88.9 FM (Hunedoara) & On-Line la bigfm.ro/live/ Nu ratați emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa